Onder de Pannen is een café-restaurant aan de rand van Midsland en inmiddels voor velen een vast adres om te bezoeken. Er wordt veel gekookt met lokale ingrediënten. Van côte de boeuf tot gegrilde pompoen, en van Terschellinger lamsschenkel tot een heerlijke kaasfondue: aan iedere bezoeker is gedacht.
Bij Onder de Pannen werken wij het liefst zo veel mogelijk met lokale producten van Terschelling. Er staan diverse eilander lekkernijen bij ons op de kaart! Zo serveren wij regelmatig een côte de boeuf voor twee personen van eilander Hereford, kun je genieten van een langzaam gegaarde lamsschenkel van echt Terschellinger lam en hebben jullie onze beroemde Terschellinger Tiramisu al eens geprobeerd? De keukencrew, onder leiding van Pieter Tjepkema, bereidt met liefde de lekkerste gerechten. Kun je niet kiezen van de kaart? Ga dan voor het viergangen verrassingsmenu, dat wij regelmatig buiten de kaart om hebben. Daarnaast staat Onder de Pannen bekend om de heerlijke mosselen, die wij -in het seizoen- op verschillende manieren bereiden. Bovendien zijn we super trots op onze eigen moestuin! Sla, aardappels, knolselderij, courgette, tuinbonen, haricots verts, komkommer, bieten, tomaatjes, noem het maar op. We serveren allerlei lekkers van eigen land.